Online Backup, Remote Data Back-up


Backup via Internet heeft zijn nut en betrouwbaarheid inmiddels ruim bewezen. Met PerfectBackup™ haalt u krachtige Online Backup Software in huis die bovendien de meest voorkomende databases ondersteunt.


Uw backup wordt geografisch gescheiden in 2 verschillende datacenters.

Met onze online backup software is het ook mogelijk om uw backups dagelijks lokaal weg te schrijven.


Staat u er wel eens bij stil dat de data van uw bedrijf eigenlijk het belangrijkst is?


Indien u deze gegevens niet consequent veilig stelt maakt u uw bedrijf zeer kwetsbaar en zijn de verregaande gevolgen vaak niet te overzien.

Stelt u zich eens voor dat er door diefstal, brand, waterschade, virus, stroomstoring of een technisch mankement belangrijke gegevens verloren gaan, of uw huidige backup niet terug te lezen is of (oude) beschadigde gegevens bevatten. Dit zou een ramp zijn! Op zo’n moment is een goede backup van essentieel belang voor uw bedrijf.

Wanneer uw data weg is, hoeveel tijd en geld moet u investeren om Back in Business te zijn?

Om uw gegevens te beschermen dient u dagelijks een kopie van uw data te maken, een 'back-up' genaamd. Wat hierbij van belang is, is dat zowel de backup als het origineel beschikbaar moet zijn.


Zo is het maken van een backup op bijvoorbeeld een extra harddisk, waarbij u de oude backup steeds overschrijft met een recente versie niet zonder risico en biedt deze methode u onvoldoende bescherming tegen dataverlies. Als tijdens het maken van deze backup bijvoorbeeld een crash optreedt, loopt u kans dat u het origineel kwijt bent en zowel de oude als de nieuwe backup niet bruikbaar zijn.


We vertrouwen simpelweg te veel op ons systeem.

Zeg eens eerlijk, maakt u stelselmatig een backup en controleert u regelmatig of u de backup terug kunt zetten?


Is uw tape backup leesbaar en gebruikt u de tapes niet te lang?


Bewaart u uw backup buiten uw pand? Wordt er dagelijks een backup gemaakt en is deze ook gecodeerd zodat wanneer de backup in verkeerde handen valt ‘ze’ er niets aan hebben?


Waarom u een backup moet versleutelen? Neem bijvoorbeeld het nieuwsbericht Backups versleutelen, een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Als u dagelijks een backup maakt, heeft u het terugzetten van uw data al eens getest?


PerfectBackup biedt u het gemak en de zekerheid van online backup. U hoeft nooit meer te investeren in dure backupsoftware, tapes, tapestreamers en de tijd voor het maken en controleren van de backup.


Met een remote backup abonnement van PerfectBackup verloopt het maken van uw backup voortaan geheel automatisch. Uw backup wordt elke dag veilig gecodeerd opgeslagen in ons datacenter waar uw data altijd 24 uur per dag voor u beschikbaar is.


Direct Offsite Backup proberen? Bestel hier een gratis 20 GB demo account en maak binnen enkele minuten uw eerste Backup Online.

Henk ICT Services, uw partner op het gebied van automatisering. Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit het midden- en kleinbedrijf (tot ongeveer 25 pc's).

Henk ICT Services

  •  Ter Hofstadlaan 46
    5711 VW Someren
  •  Telefoonnummer:
    (0493) - 440000