Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Henk ICT Services. Vanaf 1 januari 2020 zullen wij de werkzaamheden gaan overnemen van Bloemers Meeuws automatisering. 

Wij zijn gevestigd in Someren en beschikken over vakbekwame, gediplomeerde en enthousiaste medewerkers. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van automatisering erbij opgeteld, kunnen wij u dezelfde service aanbieden als die u gewend bent van Bloemers Meeuws automatisering.
 
Naast de vertrouwde producten en diensten van Bloemers Meeuws automatisering, leveren wij ook o.a. hardware en VOIP- en camerasystemen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw netwerk kan leveren, uw website kan hosten of uw huisstijl kan ontwerpen? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.
 
Klanten van Bloemers Meeuws automatisering kunnen vanaf 1 januari 2020 bij ons terecht voor onze producten en diensten. Graag maken wij een afspraak met u om de beoogde situatie in kaart te brengen en een plan te maken over hoe wij u in de toekomst kunnen helpen. Wij zullen achter de schermen nog in contact blijven met Bloemers Meeuws automatisering, zodat wij klanten van hen zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u heel graag verder!

 

Team Henk ICT Services

Ter Hofstadlaan 46
5711 VW Someren
Telefoon: 0493-440000

 

Henk ICT Services, uw partner op het gebied van automatisering. Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit het midden- en kleinbedrijf (tot ongeveer 25 pc's).

Henk ICT Services

  •  Ter Hofstadlaan 46
    5711 VW Someren
  •  Telefoonnummer:
    (0493) - 440000