Beste klant,

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Al vele jaren zijn we een vertrouwde partner in ICT zaken en steeds meer klanten weten ons te vinden. Om onze klanten een nóg breder dienstenpakket te kunnen aanbieden, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Henk ICT Services.

Henk ICT Services is gevestigd in Someren en heeft jarenlange ervaring op het gebied van automatisering. Het ontzorgen van klanten op het gebied van automatisering en het uitvoeren van diensten van hoge kwaliteit, staat bij hen centraal. Bloemers Meeuws automatisering en Henk ICT Services hebben de handen ineengeslagen en geloven erin elkaars diensten goed aan te kunnen vullen, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij verwachten met deze aanvullende diensten onze service en dienstverlening positief uit te breiden en nog verder te kunnen optimaliseren.

Naast de vertrouwde producten en diensten van Bloemers Meeuws automatisering, bent u vanaf 1 november 2019 ook voor o.a. het leveren van hardware, VOIP- en camerasystemen bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw netwerk kan leveren, uw website kan hosten of uw huisstijl kan ontwerpen? Ook dan kunt u vanaf nu bij ons terecht.

Dankzij de brede kennis van beide partijen, zijn wij ook graag uw sparringpartner op het gebied van automatisering. Samen met u brengen wij de beoogde situatie in kaart en zullen we een functioneel plan maken, om u als klant zo veel mogelijk te ontzorgen.

Wij streven ernaar om u geen hinder te laten ondervinden en vertrouwen erop dat deze samenwerking enkel positieve veranderingen voor u met zich mee zal brengen. Voor een verdere specificatie van onze dienstuitbreiding, verwijzen wij u graag door naar onze website.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze mail? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Henk ICT Services
Ter Hofstadlaan 46
5711 VW Someren
Telefoon: 0493-440000

 

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Jos Bloemers

 

Henk ICT Services, uw partner op het gebied van automatisering. Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit het midden- en kleinbedrijf (tot ongeveer 25 pc's).

Henk ICT Services

  •  Ter Hofstadlaan 46
    5711 VW Someren
  •  Telefoonnummer:
    (0493) - 440000